joi , 24 aprilie 2014

Iubirea…

iubire Iubirea...

Iubirea ne face sa privim viata dincolo de neplaceri, sa uitam de lacrimi sau nefericire, chiar daca uneori ea le cauzeaza..iubirea ne face sa descoperim ca suntem in stare de lucruri pe care nu le-am fi banuit,ne face sa cautam stele printre picaturi de ploaie,sa presaram flori in sufletul celui drag,sa culegem zambete de pe fete pline de lacrimi,sa ne pierdem in mangaiere si pasiune…iubirea ne provoaca,ne conduce,ne demonstreaza ca suntem fiinte capabile de a da totul pentru stralucirea calda din privirea celui care ne topeste sufletul!…in final,din iubire si pentru iubire…traim.

About Mytza

Ma numesc Gaiu Madalin si am 14 ani , ma pot numi o persoana blanda deoarece am trecut peste etapa vietii de a injura ca un frustrat , ceea ce cred eu ca este bine. Pe zi ce trece cunosc oameni noi , dornici sa fim prieteni , dar am invatat ca nu tot ce zboara se si mananca , am mai multa grija cum sa imi aleg prietenii , dupa calitati si ce au in suflet. Nu ma pot lauda ca sunt trecut mult prin viata deoarece varsta ma tradeaza. Pentru mine cuvantul invata este ceva unic , nu i-mi place sa invat de la altii unele lucruri deoarece eu din greseli invata , dau un exemplu: Daca descarc astazi un program si il rog pe X sa imi explice cu ce se mananca , voi uita pana maine totul , incet , incet il iau eu sa vad ce are in el si ce poate face. Cred ca este cea mai buna tehnica de a invata , din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>