joi , 24 aprilie 2014

Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 24

Astăzi, de la ora 19:30 urmăreşte online, Episodul 24 din Sezonul 6, al serialului românesc “Iubiri Secrete” , este difuzat in data de 30 octombrie 2013 la Prima TV.

Episod-ul FULL:

Apasa butonul LIKE daca vrei sa apara Episod-ul!

About Mytza

Ma numesc Gaiu Madalin si am 14 ani , ma pot numi o persoana blanda deoarece am trecut peste etapa vietii de a injura ca un frustrat , ceea ce cred eu ca este bine. Pe zi ce trece cunosc oameni noi , dornici sa fim prieteni , dar am invatat ca nu tot ce zboara se si mananca , am mai multa grija cum sa imi aleg prietenii , dupa calitati si ce au in suflet. Nu ma pot lauda ca sunt trecut mult prin viata deoarece varsta ma tradeaza. Pentru mine cuvantul invata este ceva unic , nu i-mi place sa invat de la altii unele lucruri deoarece eu din greseli invata , dau un exemplu: Daca descarc astazi un program si il rog pe X sa imi explice cu ce se mananca , voi uita pana maine totul , incet , incet il iau eu sa vad ce are in el si ce poate face. Cred ca este cea mai buna tehnica de a invata , din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>