Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 29

Astăzi, de la ora 19:30 urmăreşte online, Episodul 29 din Sezonul 6, al serialului românesc „Iubiri Secrete” , este difuzat in data de 12 noiembrie 2013 la Prima TV.

Prima Parte:

A Doua Parte:

A Treia Parte:

Apasa butonul LIKE daca vrei sa apara Episod-ul!

About Mitză

Nu am terminat inca liceul, nu stiu in totalitate engleza, cred cu tarie in Dumnezeu, vorbesc cu ingerii si doresc binele tuturor, cu alte cuvinte dupa standardele societatii din ziua de azi nu sunt un esec, o persoana sortita sa lucreze Online, imi implinesc fiecare vis in parte, fac tot ce se poate ca sa fiu fericit si sa-i ajute si pe cei din jur. Voi dovedi ca nu-i nevoie de zeci de diplome sa ajungi departe, trebuie doar sa vrei, sa crezi si sa muncesti.

One comment

  1. frumosh episodul pacat ca NATALIA nu a reusit sa fie langa familia ei si MADALIN sa nu plece cu „DOAMNA MARIA”sau zulea binjabar ci sa ramana langa familia lui sa ii apere de alte rele si sper ca DAMIAN sa reuseasca sa il indrepte pe DANIEL pe calea cea buna sa nu mai aiba atata rautate fata de fratele lui MADALIN „VA PUP PE TOTI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>