luni , 21 aprilie 2014

Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 29

Astăzi, de la ora 19:30 urmăreşte online, Episodul 29 din Sezonul 6, al serialului românesc “Iubiri Secrete” , este difuzat in data de 12 noiembrie 2013 la Prima TV.

Prima Parte:

A Doua Parte:

A Treia Parte:

Apasa butonul LIKE daca vrei sa apara Episod-ul!

About Mytza

Ma numesc Gaiu Madalin si am 14 ani , ma pot numi o persoana blanda deoarece am trecut peste etapa vietii de a injura ca un frustrat , ceea ce cred eu ca este bine. Pe zi ce trece cunosc oameni noi , dornici sa fim prieteni , dar am invatat ca nu tot ce zboara se si mananca , am mai multa grija cum sa imi aleg prietenii , dupa calitati si ce au in suflet. Nu ma pot lauda ca sunt trecut mult prin viata deoarece varsta ma tradeaza. Pentru mine cuvantul invata este ceva unic , nu i-mi place sa invat de la altii unele lucruri deoarece eu din greseli invata , dau un exemplu: Daca descarc astazi un program si il rog pe X sa imi explice cu ce se mananca , voi uita pana maine totul , incet , incet il iau eu sa vad ce are in el si ce poate face. Cred ca este cea mai buna tehnica de a invata , din punctul meu de vedere.

One comment

  1. frumosh episodul pacat ca NATALIA nu a reusit sa fie langa familia ei si MADALIN sa nu plece cu “DOAMNA MARIA”sau zulea binjabar ci sa ramana langa familia lui sa ii apere de alte rele si sper ca DAMIAN sa reuseasca sa il indrepte pe DANIEL pe calea cea buna sa nu mai aiba atata rautate fata de fratele lui MADALIN “VA PUP PE TOTI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>